Fra diskoteksfester til plejehjemsbanko

09.03.2018

Som eventkoordinator prøver du lidt af hvert. Det kan Luccas og Stine skrive under på. Men hvorfor valgte de netop dén uddannelse?

eventkoordinator

Elsker du også at møde ny mennesker?

Så er eventkoordinator-uddannelsen måske noget for dig.

Læs mere om uddannelsen.

Måske er det snart dig, der arrangerer events og oplevelser for alt fra turistbureauer og storcentre til private virksomheder.

- Jeg har arrangeret fester, siden jeg var 16, og dét synes jeg er fedt. Så jeg tænkte bare, ”hvordan kan jeg få det til at hænge sammen med en uddannelse?”. Det var sådan, jeg fandt eventkoordinator. Nu kan jeg få papir, på det jeg kan, fortæller Luccas Broge, der er eventkoordinator-elev på Crazy Daisy.

Hans holdkammerat Stine Nygaard, der er eventkoordinator-elev på Næsbyholm Slot, måtte derimod i gang med lidt research.

- Jeg vidste ikke så meget om eventkoordinator-uddannelsen, men jeg fandt ud af, at den passede godt, til det jeg skulle og ville. På den måde kunne jeg fortsætte med at arbejde på Næsbyholm Slot, fortæller Stine. På Næsbyholm Slot hjælper hun til med alt fra bryllupper til konferencer.

 

Vi elsker at møde nye mennesker

- Jeg er meget kreativ og vil gerne arbejde frit og uden for rammerne. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker. Begge dele bliver opfyldt i eventkoordinator-uddannelsen. Et event kan jeg selv kreere og lege med, og jeg kan forbedre det til næste gang. Der er deadlines, der skal overholdes, men resten af tiden kan jeg selv strukturere og disponere over. Jeg er ikke til den klassiske 8-16 arbejdsdag, smiler Luccas og bakkes op af Stine,

- Jeg kan godt lide, at jeg kan gå ind og skabe noget selv. Jeg kan sætte mit eget præg. Og så er det fedt, jeg kan have med alle mulige mennesker at gøre. Jeg er glad for at være sammen med mennesker og snakke med mennesker.

 

Vi gør noget godt for andre

På hovedforløbet skulle Stine og Luccas sammen lave et event, som deres underviser Rikke Risom Lund havde sat rammerne for,

- Jeg valgte, at de skulle arrangere et bankoevent på et plejehjem i Ringsted. De skulle smides ud i noget, de ikke havde prøvet før. De ældre kunne godt bruge nogle ekstra oplevelser og glæder i deres hverdag, så Stine og Luccas fik til opgave at give de ældre en god oplevelse.

- Det var helt vildt fedt og livsbekræftende. Det var skønt at få lov til at gøre noget godt for andre mennesker på hovedforløbet. De hyggede sig virkelig, smiler Stine.

 

Vil du også skabe events og oplevelser til glæde for andre?

Så er eventkoordinator-uddannelsen måske noget for dig. Læs mere om uddannelsen her.