Jeg får penge for at lege med LEGO

19.05.2017

”Det er den bedste beslutning i mit liv”. Mads sagde ja tak til at leve af hans kloge hænder. Læs her, hvorfor han brænder for det.

Mads Odin fra ODIN maskinfabrik lever af at lege.

Det er aldrig for sent

Start på uddannelsen allerede efter sommerferien. 7. august kan du starte som smed, industritekniker og automatiktekniker.
Søg ind allerede nu

46-årige Mads Rasmussen, der er direktør og ejer af ODIN maskinfabrik, leger sig gennem livet.

- Prøv at tænk på, hvis du kunne stå op hver dag og lege med legoklodser hele dagen? Det gør jeg. Det er ligesom, da jeg var barn, nu er det bare med store ”metal-legoklodser” og maskiner. Og så får jeg penge for det, smiler Mads.

Er du i tvivl om, hvad du drømmer om? Så test dig selv her. 

Ikke to dage er ens
- Det er meget sjældent, at vi har to ens dage her i virksomheden. Vi producerer specialmaskiner til industrien, og derfor er hver opgave helt speciel og skal nytænkes og udvikles. Vi former, konstruerer og arbejder med maskiner, der ved hjælp af programmering styrer processerne. Der er utrolig meget teknik i det, så forvent ikke, at du kommer hjem med sorte fingre, fortæller Mads.

Han fortsætter:

- Det er så fedt, at nogle bestemte tal på en skærm, kan blive til en smuk og unik maskindel, der på mikro-milimeter passer ind i eksempelvis en kæmpe robot.

Ved du, hvad du vil? Så start allerede 7. august. Du tilmelder dig her på optagelse.dk.

Stor efterspørgsel og god løn

Vidste du

At du også kan tage uddannelserne med EUX? Så bliver du både håndværker og får en gymnasial eksamen, og kan læse videre.
Læs mere om EUX eller tilmeld dig uddannelsen via optagelse.dk

Mads ville ønske, at flere ville vælge en metalkarriere og blive smed, industritekniker eller automatiktekniker. Der er god løn både under og efter uddannelsen, og i Danmark står virksomhederne i kø for at ansætte flere. Så hvis du gerne vil være en eftertragtet vare, bør du overveje en metalkarriere - Og hvem vil ikke gerne lege med store legoklodser og programmere maskiner hver dag og så endda få penge for det?

Husk, det er aldrig for sent at begynde på en uddannelse eller skifte spor. Find din drømmeuddannelse her.

Du kan stadig nå at gøre som Tim. Start som smed, industritekniker eller automatiktekniker den 7. august.