Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

Hjælp med det praktiske før og efter kurset

Aldrig har det været nemmere at efteruddanne sine medarbejdere. Den 1. januar 2017 blev Selandia en del af en friinstitutionsordning. Det betyder, at Selandia nu ganske gratis tilbyder at tilmelde virksomhedernes medarbejdere til kurser samt søge de efterfølgende godtgørelser på virksomhedens vegne.

Tilbuddet om gratis hjælp til alt det praktiske før og efter et kursus gælder hele 2017. Der er altså rig mulighed for, at få sendt sine medarbejdere på kursus året ud.

- Vi har en opfattelse af, at rigtig mange virksomheder synes efteruddannelse.dk er besværlig at bruge. Det er rigtig ærgerligt, da der er masser af gode muligheder i efteruddannelse – både for medarbejderne og for virksomheden. Derfor håber vi at se en fremgang i antallet af kursustilmeldinger nu, hvor vi kan tilbyde virksomhederne hjælp med tilmelding af kurser kvit og frit, fortæller VEU- & Udviklingschef John Vinsbøl og fortsætter:

- Derudover kan vi nu også efterfølgende søge om VEU- og befordringsgodtgørelse på virksomhedernes vegne. På den måde risikerer man ikke, at virksomheden pludselig går glip af fordelene ved den økonomiske godtgørelse. Med andre ord kan vi nu, i en prøveperiode, yde samme gode service som før den digitale tilmelding. Og gennem dialogen med vores virksomheder kan vi gøre dem mere trygge i forbindelse med tilmeldingen til kurserne for deres medarbejdere.

Skal dine medarbejdere tilmeldes? – Sådan gør du!

Har I i virksomheden en eller flere medarbejdere I gerne vil have gratis hjælp til at få tilmeldt et eller flere kurser skal I blot gøre følgende:

  • Find det ønskede kursus, evt. med hjælp fra jeres VEU-konsulent. Find vores konsulenter her.
  •  Hav følgende informationer om kursisten klar: Navn, cpr-nummer samt kursistens uddannelsesniveau (ufaglært, faglært eller andet).
  • Kontakt kursussekretæren, der står som kontaktperson for det pågældende kursus.

Skal Selandias kursussekretærer efter kursets afholdelse søge VEU- og befordringsgodtgørelse på virksomhedens vegne så husk, at I skal give kursussekretærerne fuldmagt på virk.dk, da de skal kunne tilgå jeres digitale signatur.

I kan få hjælp til kursustilmelding af enkeltpersoner samt hele hold.

Find det rigtige kursus
Der er masser af muligheder for efteruddannelse. Ønsker I at vide mere om hvilke kurser Selandia udbyder, samt den nye ordning kan I kontakte Selandias VEU-konsulenter :

  • Trine Jandorf, tlf.: 4133 4829
  • Heidi Davidsen, tlf.: 4133 4831
  • Eller kontakt VEU-center Vestsjælland direkte på 7010 1075