/Kokke- & Tjenerskolen

Kokke- og Tjenerskolen på Selandia er for dig, der vil starte på en spændende uddannelse, hvor der er fart over feltet. Kan du svinge køkkenkniven eller servere med et smil, så er uddannelsen som kok eller tjener noget for dig.

Fra køkken til bordet. Serveret med ambition, dedikation, koncentration og sans for detaljen. Det kræver sit at blive kok eller tjener.

Det kræver ambition, dedikation, koncentration og sans for detaljen at blive kok, tjener, smørrebrød og catering, bager eller ernæringsassistent. Til gengæld bliver jobmulighederne i servicesektoren hele tiden bedre, og med en faglig uddannelse i bagagen har du gode muligheder. Du skal være indstillet på at yde god service og på at arbejde under pres. Og ikke mindst skal du være parat til at arbejde, når andre har fri.

Grundforløb
Uddannelsen er opdelt i et grundforløb og et hovedforløb. Grundforløbet er stort set fælles for alle uddannelser. Når du har gennemført et grundforløb, vælger du et hovedforløb, hvor du kan afslutte din uddannelse. På Kokke- og Tjenerskolen kan vi tilbyde grundforløb for dig, der vil arbejde som:

  • Gastronom: Kok, Gastronomiassistent og Smørrebrød og catering
  • Tjener: Tjener og Konference og selskabstjener
  • Bager og Konditor: Bager*, Konditor* og Bagværker*
  • Ernæringsassistent: Ernæringsassistent* og Ernæringshjælper*

* Uddannelsen startes på Selandia, men afsluttes på anden skole.

Grundforløbet kan vare fra 10 til 60 uger. Du skal søge optagelse på: http://www.optagelse.dk/.

På Kokke- & Tjenerskolen har vi et spændende studiemiljø med mange valgmuligheder. Vi lægger særlig vægt på det internationale, og vi opfordrer vores elever til at søge praktikplads i udlandet. 

Grunduddannelse for voksne
Du kan også tage grunduddannelsen som voksen. Læs mere her 

Praktik i udlandet 
Kunne du tænke dig at komme i praktik i udlandet? Klik her eller få en god dialog om dine internationale muligheder med med Laila Hansen på 28442511 eller laha@sceu.dk


 

Testimonials

Jeg har virkelig udviklet mig på kokke og tjenerskolen. Jeg får lov til selv at arbejde i køkkenet og være kreativ. Jeg har fået en masse nye venner.

Peter fra grundforløb