På kun fire år kan du tjene kassen!

16.11.2017

Vil du også være ung, nyuddannet og tjene penge? Læs her om dine muligheder.

Start din industri-karriere i dag

Du kan allerede nu søge om optagelse på optagelse.dk – Jo hurtigere du starter, des hurtigere kan du komme ud og lave penge.

At tjene penge og få en god løn er noget, der er vigtigt for mange. Er det også vigtigt for dig? Vidste du, at mange håndværkere har en højere startløn end en akademiker, der har gået fem år på universitetet?

Hvor lækkert ville det ikke være at stå allerede som 20-årig – være færdiguddannet og starte med en god løn? Inden for industri-uddannelserne går der typisk kun fire år, fra du starter på en uddannelse, til du er færdiguddannet, og klar til at hive penge hjem.

Vi mangler dig!
Heldigvis for dig er der stor mangel på industriteknikere, smedeautomatikteknikere, procesoperatører og værktøjsmagere. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at få en læreplads under din uddannelse. Får du en læreplads, får du ovenikøbet elevløn under uddannelsen – det vil sige 9.500-12.500 kroner om måneden, og den stiger for hvert år. Den store efterspørgsel betyder også, at der er rigtig gode jobmuligheder bagefter. Og så kan du læse alle uddannelserne med EUX. Så hvad venter du på?

Mød industriteknikeren Tim

Mød smeden Tim

Men hvad skal du så lave?

 • Industritekniker-uddannelsen er for dig, der er en teknisk altmuligmand. En computernørd og pilfinger som er vild med matematik, programmering og mekanik.
   
 • Smede-uddannelsen er for dig, der gerne vil forme og konstruere spændende produkter med jern. Du lærer også at lime, svejse i plastic og arbejde med computerstyrede maskiner. 
   
 • Automatiktekniker-uddannelsen er for dig, der ønsker fire uddannelser i én. På uddannelsen får du en bred viden om blandt andet computerstyring, el og maskiner.
   
 • Procesoperatør-uddannelsen er for dig, der gerne vil styre, regulere og overvåge avancerede produktionsanlæg, fixe fejl og analysere kemiske og fysiske processer.
   
 • Værktøjsmager-uddannelsen er for dig, der ønsker at skabe fremtidens værktøjer og støbeforme til masseproduktion. Du lærer om alt fra programmering til jura og copyright.

Er en uddannelse i industrien noget for dig? Søg om optagelse i dag!