Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

Kvalitet

På Selandia skal kvalitetsarbejdet skabe og fremme en forandrings- og forbedringskultur.

Sådan arbejder vi med kvalitet på Selandia

Det betyder, at vi vil systematisere vores indsatser, sikre opfølgning, dokumentation og evaluering af indsatserne og dermed give indsigt og læring til organisationens medarbejdere med det mål overordnet at arbejde tæt på Selandias mission, vision og strategiske fokusområder.

Elevtal, fuldførelse, karakterer, beskæftigelse og videre uddannelse
Kvalitetsarbejdet skal også sikre, at Selandia er på forkant med den nyeste faglige og pædagogiske viden og de generelle krav til fornyelse, der kommer fra omverdenen. Gennemsigtighed og åbenhed i uddannelsessystemet er vigtigt for, at det er muligt at sammenligne de forskellige skoler. Tallene for Selandia - herunder fuldførelsestid, karaktergennemsnit, eksamensgennemsnit, overgangsfrekvens til beskæftigelse eller anden uddannelse m.m. -  finder du her.

Generelt om kvalitetsudvikling

Kvalitetsudvikling er i højsædet på Selandia. Læs mere om Selandias procedurer for kvalitetsudvikling.

System for kvalitetsudvikling Generelt om kvalitetsudvikling Evaluering af fag og undervisning Trivsels- og tilfredshedsundersøgelser Selv-evaluering

Lokale uddannelsesudvalg

Selandia har nedsat et lokalt uddannelsesudvalg for hver uddannelse. Udvalget består af repræsentanter for arbejdsgiver og arbejdstager. Udvalget rådgiver Selandia i uddannelsesspørgsmål og varetager samarbejdet mellem Selandia og det lokale arbejdsmarked.

Uddannelsesudvalg

AMU kvalitet

Herunder præsenteres en række elementer, der har betydning for kvalitetsudviklingen på Selandias AMU- og efteruddannelseskurser.

Pædagogisk grundlag Evaluering af kurser Kvalitetssikring Gennemsigtighed og åbenhed

HHX / HTX kvalitet

Herunder præsenteres en række elementer, der har betydning for kvalitetsudviklingen på Selandias gymnasier - HHX og HTX.

Pædagogisk grundlag Trivsels- og tilfredshedsundersøgelser Handlingsplan - elevtrivsel Gennemsigtighed og åbenhed Fastholdelsesstrategi Opfølgningsplan