Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

Om Slagelse Talent og Elite

Studier med elitesport på skemaet

Slagelse Talent og Elite er skabt af Slagelse Kommune med det formål at skabe de bedste rammer for dig, der er under uddannelse og samtidig ønsker at dyrke idræt på et særligt højt niveau. Definitionen på, hvornår du er et talent og hvilken idrætsgren, du brænder for, er bredere end den Team Danmark har. Er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan blive en del af ordningen, så kontakt Slagelse Talent & Elite.

På Selandias gymnasier kan du med to udvalgte studieretninger - 

  • Teknisk Gymnasium: Kroppens Videnskab i Praksis: Matematik A - Biologi B - Idræt C (B som valgfag) og
  • Handelsgymnasiet: Marketing og Psykologi: Afsætning A - Virksomhedsøkonomi A - Psykologi B

- få mulighed for morgentræning og fællesundervisning med andre medlemmer af Slagelse Talent og Elite i faget Dansk, hvis du er 1. års studerende.


Ved valg af andre studieretninger afhænger deltagelse af morgentræning af dit skema. Du kan dog stadig få gavn af alle de andre muligheder, der er i Slagelse Talent og Elite.

 

Vi har fokus på de her idrætter

I Slagelse Kommune er Badminton, Fodbold, Svømning, Golf, Cykling og Volleyball de prioriterede - eller bærende idrætter. Læs mere om de forskellige idrætter her.