Om ZBC

MADE FOR ERHVERVSLIVET

Med cirka 7.000 årselever, en omsætning på 710 millioner, 1000 ansatte og adresser i 8 byer er vi Danmarks næststørste erhvervsskole og det største gymnasium på Sjælland. Vi udbyder mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser, og så har vi efter- og videreuddannelse inden for alle dominerende brancher.

Selv om vi er en stor skole, så er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsesudbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Derudover er vi også kendetegnede ved at have mange faglige og sociale miljøer. Der er plads til individuel udfoldelse, men vi lægger også vægt på, at man under uddannelsen er en del af et stærkt fællesskab. Undervejs udnytter mange elever, at skolen er internationalt orienteret, så man på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet.

Nedenfor kan du læse om ZBCs værdier, organisation, kvaliteter, politikker og meget mere. Da skolen netop er fusioneret, er de nye politikker og værdier for hele skolen under opbygning. 

Læs vedtægterne her

Indtil vi har en samlet politik, værdier, mision med mere på plads, kan du læse om de tre skoler her: om ZBC, om Selandia og om SOSU Sjælland.

1000'er af elever på vej mod en uddannelse - elever, der ønsker at lære, at blive dygtigere. Det handler om drømme og ambitioner, om kammeratskab og venskaber for livet. Det hele startede i skolen. Det gør det altid.