Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

Mission, vision og værdier

Læs om Selandias vision, mission og værdier herunder.

Selandias vision, mission og værdier

Selandias vision
Vi vil udvikle et innovativt og rummeligt lærings- og studiemiljø, som vurderes højt af vores elever og kursister.

Selandias mission
Vi skal gennemføre læringsforløb, som bidrager til at skabe hele mennesker og imødekomme arbejdsmarkedets fremtidige behov for kompetencer.

Selandias værdier

Udvikling

Udvise parathed og åbenhed over for fornyelse, medvirke til faglig sparring, tænke utraditionelt. Se nye muligheder og bryde rutiner, lægge mærke til forskelligheder og evaluere i en positiv ånd.

Åbenhed

Igangsætte og medvirke til dialog, give relevant information, give klare udmeldinger i samarbejdet, både fagligt og personligt, men også vise respekt for hinandens forskelligheder. Lytte til hinanden, se positivt på nye forslag og idéer og være åbne over for kritik.

Engagement

Udtrykke glæde og faglig stolthed ved vores arbejde, være positive omkring eget og andres arbejde. Tage initiativer og deltage positivt kritisk og aktivt i skolens liv.

 

Ansvarlighed

Tage og afgive ansvar, hjælpe, når det er påkrævet, holde aftaler og sørge for at holde orden. Udvise selvstændighed, drage omsorg, ikke være ligeglad. Tage aktivt del i opgaver, følge projekter til dørs.

Respekt

Være lydhøre i dialog, anerkende og værdsætte andres tid og indsats. Være rummelige og give plads til mangfoldighed.