Ses vi på SUK?

11.09.2017

Nedtællingen til SUK Festivalen er begyndt. Torsdag den 14. september står Slagelse Kommune i spidsen for uddannelses-festivalen, når plænerne på og omkring ZBC Selandia bliver forvandlet til et unikt univers af spændende uddannelser.

Vidste du at:

SUK Festivalen er åben fra klokken 9.00 til 14.00 torsdag den 14. september.

Vil du læse mere om SUK, kan du klikke her: http://sukfestival.slagelse.dk/

Du får en på opleveren  
Kan du egentlig styre en fjernstyret lastbil, slå søm i på tid, skifte hjul på en bil eller kende forskel på anlægsgartnerens redskaber? Og ved du egentlig, hvor mange fede jobs, du kan få med en EUX-uddannelse? Glæd dig til at opleve uddannelserne live, når du går fra Håndværkervejen til kokke-elevernes lækre smagsprøver. Måske er du nysgerrig på mulighederne på HTX, Teknisk Gymnasium og HHX, Merkantilt Gymnasium? Hvis du er, står vores elevguider klar til tage imod dig.  

Synes du også, det er svært at vælge uddannelse? Vi hjælper dig på vej. 

Er du stadig i tvivl om, hvad EUX egentlig er? Tag dine venner i hånden og besøg vores EUX-stand, som ligger ved siden af Handelsskolen. Her kan du blive klogere på vores fede uddannelser inden for butik, kontor og administration.
Og vidste du egentlig, at der er mulighed for at bo på ZBC Selandias Skolehjem? Det betyder, at du måske har mulighed for at tage din drømmeuddannelse, mens du bor sammen med dine venner. Kig forbi Skolehjemmets Stand og bliv klogere på dine muligheder.

Læs også, hvorfor Malte, Sebastian, Mikael, Joachim og Nikolaj valgte en håndværker-uddannelse med EUX.

 

Jamen, hvad kan jeg arbejde med bagefter…?
… spørger du måske. På SUK Festivalen møder du ikke kun uddannelserne - du kan også møde flere store virksomheder. De vil gerne fortælle om de fede jobs, som du kan få, når du bliver færdig med din uddannelse om nogle år. De glæder sig til at møde dig og husk - de vil rigtig gerne svare på dine spørgsmål. 

Har du allerede et par spørgsmål? Vores vejledere vil gerne hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig på  ZBC Selandia på torsdag!