Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

Teknisk EUX

Med EUX står alle muligheder åbne. Du kan efter uddannelsen gå direkte ud på arbejdsmarkedet med dit svendebrev og fungere som en håndværker med flere faglige og boglige kompetencer i bagagen, eller du kan søge ind på en videregående uddannelse.

EUX - det bedste fra to verdener. Svendebrev og adgang til videregående uddannelser

 

DRØM LØS!!

Opfyld dine drømme. EUX teknologi, byggeri og transport på Selandia - din genvej
Opfyld dine drømme. EUX fødevarer, jordbrug og oplevelser på Selandia - din genvej

BÅDE I VÆRKSTEDET OG I KLASSELOKALET
Uddannelsen veksler mellem teori og praksis, hvor du ofte vil være i værkstedet to dage om ugen og i klasselokalet tre dage om ugen. Derudover vil der være praktikperioder, hvor du lærer alt det håndværksmæssige med det fulde indhold fra erhvervsuddannelsen. På skolen får du teorien og de gymnasiale fag på plads. Hvis du har afsluttet 9. eller 10. klasse med minimum karakter 02 i matematik og dansk kan du starte på EUX.  Du skal også interessere dig for engelsk og samfundsfag. Starter du direkte på Grundforløb 2, skal du være opmærksom på, at der er flere optagelseskrav. Disse optagelseskrav kan du læse mere om under de enkelte uddannelser. 

FAG
På grundforløbet har alle dansk, engelsk, matematik, samfundsfag og fysik på C-niveau. Nogle uddannelsesretninger har derudover teknologi eller kemi og informationsteknologi på C-niveau. På hovedforløbet har alle dansk på A-niveau og engelsk, matematik, samfundsfag og fysik på B-niveau. Nogle vil have byggeteknologi, industriteknologi, teknikfag eller fysik og matematik på henholdsvis A- eller B-niveau. Kontakt vores vejleder for at få de præcise fag for din uddannelse.

På Selandia kan du tage følgende erhvervsuddannelser med EUX:

Fagretning: EUX, teknologi, byggeri og transport

 Fagretning: EUX, fødevarer, jordbrug og oplevelser

 

OPTAGELSE
Du skal søge om optagelse via www.optagelse.dk eller ved at henvende dig til:
Vejleder Søren Bæk på telefon 2844 2077 eller mail soba@sceu.dk.

LÆS MERE
-
Teknisk EUX - adgangskrav, opbygning og indhold - klik her
- Teknisk EUX - faktaark - klik her