Translokation i Musikhuset

07.07.2015

Handelsskolen afholdte translokation for dette års dimentanter fredag den 3. juli 2015 i Musikhuset. Det blev hurtigt fyldt med glade elever og deres familier, der alle fik en festlig afslutning på flere års hårdt arbejde. Samtidig fik de overrakt deres beviser, og dermed kunne de springe ud i erhvervslivet inden for detail- og handel.

Dimentanter fra handelsskolen 2015

Merete Christofferesen, uddannelseschef på Handelsskolen, bød traditionen tro eleverne og deres familier velkommen, og holdte efterfølgende en tale der både henvente sig til eleverne, men også til deres familier. Undervejs blev der vist billeder fra elevernes tid på skolen samt videoer med lærer- og elevhilsner, hvor det hurtigt blev konstateret at Handelsskolen ikke uddanner skuespillere forløbig. Udover at overrække beviser til klasserne, blev det både til taler og festlige indslag fra lærernes side.  

Guitar, translokation, handelsskolen, dimentanter, afslutningsfest Pernille (tv.) og Maibritt (th.) havde valgt en alternativ tilgang årets tale

Pernille og Maibritts indslag fik både eleverne til at grine, men også til at tænke over deres uddannelse og fremtiden. Endeligt blev der også tilddelt legater til nedestående studerende, der har gjort sig særligt bemærkede igennem deres tid på handelsskolen.

Uddelte legater 2015

Anders Pedersen og Ann Nielsen fik tilddelt legater for bedste medstuderende

Christine Christensen og Stine Lomholdt fik tildelt legater for højeste gennemsnit

 

 

 

 

 

 

 

Du kan se flere billeder fra tranlokationen her