/Transport- & Logistikskolen

Drømmer du om at blive buschauffør, langturschauffør, arbejde på lager eller noget helt andet, hvor du skal fragte mennesker eller ting fra sted til sted. Så er Transport- & Logistikskolen måske lige noget for dig.

Som en del af uddannelsen, skal du blandt andet tage stort kørekort, men du vil også komme omkring det, at strukturere, skabe overblik og planlægge dit arbejde. Alle starter de første 10 uger på samme grundforløb, hvor du har mulighed for at få indblik i de forskellige uddannelser. Derefter vælger du én af de fire grundforløbspakker, der er inden for Transport- & Logistikskolen.

Når du er færdig med grundforløbet, kan du fortsætte på et af de tre hovedforløb -  Personbefordring, Vejgodstransport eller Lager og Terminal. Alt afhængig af, hvilket retning du vælger, vil du have mulighed for bla. at komme til at arbejde i vognmandsfirmaer, busselskaber, på et lager, for postvæsnet eller et helt andet sted, hvor der er brug for folk, der kan fragte ting eller mennesker fra A til B.