Fejlmeddelelse

Notice: Undefined property: stdClass::$field_type i include() (linje 20 af /app/sites/all/themes/selandia/templates/nodes/node--article.tpl.php).

VEU-center

VEU-center Vestsjælland vejleder og rådgiver personer og virksomheder om voksen- og efteruddannelse og skaber overblik over mulighederne og vejene til efteruddannelse for alle.

VEU-center i Slagelse på Selandia

Den overordnede koordinering af kontakt og samarbejde med arbejdsmarkedet, regionale aktører og ikke mindst virksomheder har siden 2010 været organiseret gennem den landsopdelte VEU-center geografi.

VEU-centrene er et forpligtende samarbejde mellem erhvervsskoler samt private uddannelsesudbydere, der har godkendelser til at udbyde arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt VUC (VoksenUddannelsesCentre), der er beliggende i de 13 geografiske dækningsområder. VEU sekretariaterne er placeret på eksisterende erhvervsskoler og AMU-centre, og Selandia er udpeget som værtsinstitution for VEU-center Vestsjælland.

Formål
Det er VEU-center Vestsjællands formål at vejlede og rådgive personer og virksomheder i forbindelse med voksen- og efteruddannelse, og at skabe overblik over mulighederne og vejene til efteruddannelse for alle – både inden for almene og erhvervsrettede uddannelser.

Herudover arbejder vi med:

  • At koordinere det virksomhedsopsøgende arbejde
  • At vejlede og rådgive personer, som opsøger os eller henvises til behovsafklaring
  • At afdække behov for og koordinere den strategiske prioritering af uddannelsesindsatsen i de enkelte regioner 
  • At optimere og udbygge det regionale samspil mellem relevante aktører

Organisering
Selandia er som nævnt udpeget som værtsinstitution for VEU-center Vestsjælland, dækkende Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø, og samarbejder med følgende partnerinstitutioner:

Alle VEU-centre er organiseret med et centerråd, som er det rådgivende organ for bestyrelsen. Centerrådet består af bestyrelsesmedlemmer / repræsentanter fra de deltagende partnerinstitutioner. På nedenstående links kan du læse mere om: